4. junij 2012

TO DO list - Naučiti se italijanščine

Sploh ne bom zgubljala besed o tem kako dolgo nisem pisala in zakaj ne, ker mislim, da je jasno kateri čas v letu je. Junij, zadnji tedni šole in prav čudno bi bilo, če ne bi imela zdaj natrpanih dni z učenjem in knjigami ter zgubljala živce ob tem kakšne bodo zaključne ocene. A nič ne de, mene pokonci držijo cilji in plani za poletje oz. za čas, ki bo napočil takoj, ko dobim zadnjo oceno.
In kaj je nova stvar, ki sem jo dodala na TO DO list? Italijanski jezik.

Ne vem od kod kar naenkrat takšno zanimanje za Italijo in italijanščino. Nikoli me ni posebej privlačila, pravzaprav mislim, da je celo nisem marala. Seveda za to najbrž nisem imela tehtnega razloga, zato zdaj ni nič nenavadnega, da mi je všeč in da se jo želim naučiti. Seveda ne pričakujem, da bom govorila gladko italijansko, vendar pa bi rada osvojila nekaj osnov, vsaj toliko, da se bom znala kaj sama zmenit, ko se bom odpravila na izlet tja.

Sicer pa imam tudi za poletje veliko načrtov in želja, ki jih morda objavim v eni izmed naslednjih objav. Nič ne obljubim, da bo to kaj kmalu, saj imam do 11.6. še kar nekaj dela v šoli.

Ciao ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Contributors