2. oktober 2011

Še ena prijetna sobota

Čeprav smo že pošteno zakorakali v šolo in v kupe knjig, sem si dovolila vzeti še eno soboto "fraj" in se tako že ob 7h zjutraj odpravila z vlakom proti Ljubljani. Tokrat sem bila zelo utrujena, zato nisem celo pot spremljala kako se narava prebuja, pa vendar sem bila zopet očarana nad tem kako lepa so dejansko jutra.
Tokratno soboto smo se odločili preživeti v Ikei v Avstriji. Nazadnje sem bila tam že kar nekaj let nazaj in znova sem bila tako navdušena, da sem hodila od predmeta in predmeta ter govorila: "iiiii"  in "to je tak must have" ali pa "omojbog, tega pekača pa še nimam!"
V Ikei sem pustila vso energijo, dušo in seveda nekaj denarja, tako da že komaj čakam, da nove zadeve postavim in umestim v sobo. Ko bo tole opravljeno, vam bom končno privoščila slike od moje nove rezidence, kjer se, mimogrede, počutim več kot odlično.

Brez vode nikamor!
Najlepše posodice za parfumčke

Craziest sister ever!


Zraven stvari za v sobo sem morala kupiti tudi nov pekač in sicer takšnega za pite. Tega res še nisem imela in včerajšnji dan se mi je zdel ravno pravšnji za takšen nakup.
Seveda sem ga že danes preizkusila in spekla svojo prvo pito-tokrat je bila jabolčna.  


Jabolčna pita


Že tako dober vikend bom še bolje zaključila. Danes zvečer bom uživala na koncertu Perpetuum jazzile. Komaj čakam!



1 komentar:

  1. Ti, se je splačalo delat kompozicijo slik na tleh, ker na steni prav dobro zgleda! V bel okvirček sem že dala sivko, za ostale pa Mitja danes nabira liste :)

    OdgovoriIzbriši

Contributors