2. julij 2012

Eurofest #1

Sonce, (pre)visoke temperature, rokometaši,... ja, spet smo v Izoli. Včeraj smo si komaj opomogle od vročine. Čeprav smo se odpravile precej zgodaj zjutraj, je bilo na polovici poti že pošteno vroče, nato pa smo morale še čakati 2 ure, da so nas spustili v šolo. Spimo namreč v učilnicah, bolj tako, kot v kakšnem kampu. Ampak se mi zdi veliko bolj prijetno, kot da bi nas namestili v kakšen hotel. Je pa res, da je zelo vroče in zvečer je v učilnici nevzdržno. Šele sredi noči se toliko shladi, da se mogoče paše malo pokriti.
Morje je toplo, skoraj vroče. Prava mlaka skratka, ampak vseeno se prija malo osvežiti. Že prvi dan nas je sonček pošteno opekel, tako da dvomov o tem, da bi prišle domov vsaj malo bolj rjave, ni.
Danes nas čaka prva tekma, hvala bogu v telovadnici. Seveda bomo dale vse od sebe in se potrudile zmagati, popoldan pa bomo svoje utrujene mišice spet razvajale na sončku in v morju. Ob prvi priložnosti se še kaj javim, s slikami vam najbrž postrežem/o, ko se vrnem v domačo Dobovo ( ki jo mimogrede zelo pogrešam:) ).

***

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Contributors